Alla inlägg under september 2009

Av Marlie - 18 september 2009 08:30

Det finns en sak som är värre än allt annat, någonting jag aldrig kan begripa. Jag är så förbannat lurad. Just den här lilla detaljen gör SÅ ONT. Allting tappade sitt värde och mening på två röda sekunder. Jag FÖRSTÅR INTE!


Det här vet jag inte om jag kommer kunna accpetera och släppa, på riktigt länge.


Det finns en människa jag hatar så sjukt jävla mycket. Den här människan förstår inte vad den gjort, ett helt liv är förstört! Jävla idiot!!! Det är äckligt, vidrigt och helt sjukt hur den här människan har låtsats en hel sommar, trodde ingen kunde vara så falsk. Förstår inte hur man har mage att gå på ett bröllop med såna känslor och när man inte kan hålla sig i skinnet! Dra åt helvete!!!

Av Marlie - 17 september 2009 17:04

Man reser sig sakta och säkert, tror man.. Sen smäller det till och säger pang och ens värld är i miljoner biter igen, och sen ligger man där och blir sparkad på, gång på gång. Man är ett offer, man mår illa och vet varken ut eller in.

 

Man känner sig maktlös och totalt värdelös, knappt älskvärd.

 

Hur?

Varför?

 

Ingenting hjälper. Jag är sårad och känner mig död inombords. Riktigt jävla död!

 

FANFANFAN, jävla äckelliv!

Av Marlie - 16 september 2009 12:40

ÄLSKAR DIG MARLIE, du är BÄST, saknar dig, tänker på dig och hejjar på dig!!!!!!

Puss å kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

 

 

Dom här orden gick rakt in i mitt hjärta och det här var precis vad jag behövde höra - från dig!! Du har en otroligt stor plats i mitt hjärta, och mitt liv. Du behövs, jag skulle inte klara mig utan dig. Tack för att DU är just DU.




Av Marlie - 16 september 2009 08:57

Idag fyller min älskling och Sagas fina pappa år.

 

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!

 

Saga har laddat i flera dagar för att ge pappa paket och få baka tårta till sin pappa. Imorse fick Mattias en uppläxning av sin tvååriga dotter - Pappa, det är INTE du som ska baka tårta, du ska bara äta och fylla år. Jag ska baka åt dig!

 

Så, ja, ni gissar rätt. Idag ska vi ägna oss åt att baka tårta och göra lite fint här hemma, det är mest bara en salig röra just nu. Det är tur att Saga mår relativt bra idag igen så hon orkar med, annars hade hon varit oerhört besviken på sig själv och att pappas födesledag kom just när hon var sjuk. Jag däremot, biter ihop för att göra min dotter lycklig genom att få ge sin pappa en fin födelsedag. Vi ska ha mysig födelsedag hemma på Åkervägen idag, så får jag vara däckad ikväll, efter att vi ätit kinamat och tårta. Vi älskar dig och längtar tills du kommer hem älskling, så vi får fira födelsedag!

Av Marlie - 16 september 2009 08:37

Några frågar ibland vad jag får min blogginspiration ifrån och jag har inte haft något svar. Men nu vet jag - när jag går in på morgonen och kollar statistiken för gårdagens besök på min blogg, och den närmare sig 90. Då tycker jag det är roligt, för då vet jag att det jag skriver faktiskt blir läst, av flera stycken. Men det absolut bästa är alla underbart fina kommentarare jag får på mina inlägg! Med andra ord, det är ni, mina trogna besökare som får mig inspirerad till att blogga.


Hade någon frågat mig för en månad sedan om varför jag bloggar så hade jag inte haft ett svar med mening, men idag tror jag faktiskt att jag har det. Jag behöver min blogg för att ha någonstans att tömma mig själv på allt!

 

Jag känner att min blogg har fått ett annat innehåll sista tiden. Den har mer mening helt plöstligt - bakom mina inlägg finns alltid en tanke, ofta en känsla och väldigt många funderingar.


Om det är möjligt, så finns det faktiskt en chans att ni kommer se ännu mer av mig här nu. Jag älskar min blogg, tack vare er!

 

----------------------------------------------------------

 

Pernilla, tack! Jag blev så oerhört glad när jag läste din kommentar. Inte bara för att du önskar mig väl, utan också för att du gillar min blogg. Det finns ingenting som är så roligt som att få höra att ens blogg är uppskattad. Du kan verkligen ta åt dig av hela det här inlägget, du, har gett mig lust och inspiration till att blogga mer och ofta!

 

Värt att nämna är också att jag är oerhört glad att jag har så många fina människor runt omkring mig, det är ni som gör mig starka och villig att fortsätta när det är tungt. Tack alla, igen!

Av Marlie - 15 september 2009 16:51

Jag bär på en känsla som snart kväver mig, visst var det här jag kunde skrika av mig?


Jag hoppas att ingen känner igen sig i det här jag skriver, för ingen ska behöva gå igenom en sån sak. Jag gifte mig i somras, med mannen i mitt liv. Den man jag älskar mest, den man jag vill dela mitt liv med, han är det absolut bästa jag någonsin haft. Men någonting gick snett... Mannen i mitt liv velade, och trampade fel. Han gjorde ett snesteg som sårat mig mer än någonting annat, trodde inte man kunde vara såhär ledsen och sårad som människa. Och det värsta är, det är inte bara sveket från som honom gör ont.


Ett bröllop ska vara fyllt med kärlek, lycka och glädje. Det ska vara en av dom bästa dagarna i ens liv! Och det var det, den dagen var den absolut finaste och lyckligaste, någonsin. (Behöver jag skriva att dagen då Saga föddes var minst lika bra? Nej, jag trodde väl inte det.) Vårt bröllop är det finaste jag någonsin kan tänka och dagen var så perfekt den bara kan vara, inget annat bröllop kan slå vårt.


Men idag minns jag inte bröllopet med kärlek, lycka och glädje. Bröllopsdagen är just nu en dag jag tvivlar på, det är en dag som ger mig ångest ända in i själen och tårar innanför ögonlocken. Ingenting annat! Det känns falskt och mest tillgjort, ingenting som egentligen gjorde av rätt anledning.. Och enligt mig är den rätta anledning, sann kärlek, lycka och känslan av att vilja leva hela sitt liv med den man sa JA till. Jag känner allt det här och lite till, finns ingen på hela jorden som skulle kunna ersätta mannen jag valt att dela mitt allt med. Men, jag tvivlar på hans känslor och tankar..


Imellan åt känns det som bröllopet den 18 juli är totalt åt helvete, helt bortkastat. Bara en dag i ens förflutna. Jag hoppas att jag kommer kunna minnas vår bröllopsdag som den finaste och mest kärleksfulla dag i hela mitt liv, någongång längre fram, när vi räddat allt vi byggt upp. När vi räddat vår relation och varandra, när du hjälp mig bli en stark människa igen. När du gjort mig hel, efter allt det här.

 

 



Jag undrar hur man känner sig när man medvetet har förstört en annan människas bröllop, och tillvaro!

Av Marlie - 14 september 2009 15:09

Jag är totalt insnöad på svart och vitt. Jag tycker det är riktigt snyggt! Sakta men säkert förvandlas vårt hem till just dom här färgerna.. Köksmöblerna blir klara i veckan, bara fixa köksbordet kvar. Sen ska det bara piffas med svarta och vita kuddar, lite svarta löpare och någonting att ställa på bordet. Sedan är det egentligen bara köksfönstret kvar innan köket är helt färdigt, idag har vi beige färgade hissgardiner men dom ska bli utbytta till svarta från Jotex. Sedan ska vi fylla ut vår fönsterbräda, som är på tok för lång för min smak, med blommor, lampor och annat smått & gott.

 

Skulle behöva hitta lite nya gardiner till vardagsrummet, typ vita längder som passar med våra svarta. Ska försöka hitta några på Jotex så kan dom följa med hissgardiner hem. Vore nice! Vi behöver byta gardinstång och fästen i vardagsrummet, så vi kan ha dubbla gardiner för då slipper vi persinner eller rullgardiner där, tror inte det skulle bli snyggt. Vi känner att det skulle vara trevligt med någonting man kan dra för innan grannarna mitt imot flyttar in.

 

Vardagsrummet skulle även behöva ett nytt bord, eller möjligtvis en vit puff - vi får se. Svarta tavellister ska upp och på dom har vi tänkt ställa några canvas tavlor med bilder från bröllopet, gärna i svartvitt med någon liten detalj i färg. Jag tror på det här och tror det kommer bli snyggt. Soffan & fåtöljen behöver pimpas med nya fräscha kuddar och filtar i rätt färger. Rosa, orange eller grönt? Vilken tilläggs färg skulle bli bra, för både kök och vardagsrum?

 

Även badrummet ska fixas lite grann, men det är ingenting Mattias vet om än ;) :) Ska fixa iordning där inne så det blir rosa, svart/grått och vitt. Kommer bli helmysigt.

 

Nu ska jag vara en duktig mamma och ta hand om min sjukling igen!

Av Marlie - 14 september 2009 09:32

Här hemma känns det som om sakerna bara löser av varandra helt plöstligt. Saga avslutade förra veckan med konstig mage och en del kräks, och den här veckan börjar hon med 38.4 i feber.. Kände redan vid 03.54 imorse att hon var febrig, hon kröp in under mitt täcke som ett litet värmeelement. Vaknade strax innan sju och låg och mös en stund innan vi tog oss upp för att ta tempen och ringa Humlan och jobbet.


Nu har vi myst i soffan framför Karlsson på taket och Pippi Långstrump en stund, Saga har lyckats få i sig lite saft och det är allt. Tog tempen nu igen och den visar helt plöstligt 39. Liten skrutt. Och jag verkligen hör hur tjock hon är i hals och näsa, vi får se var det här slutar.


Den här dagen kommer vara riktigt lång, Mattias är inte hemma förens strax efter 18 ikväll. Mysigt att vi ialla fall hann äta frukost tillsammans imorse, morgontid har vi nog aldrig haft förut, förutom på helgerna. MEN, det är bara börja vänja sig.. Idag början han på nya jobbet :) Och jag tror att det kommer bli hur bra som helst!

Om mig och bloggen

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Nyaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Läsvärda bloggar

Hur många läser bloggen?


Skapa flashcards