Alla inlägg under januari 2010

Av Marlie - 18 januari 2010 21:41

I höstas var måndagar min städdag. Jag lämnade Saga vid 9 och efter det åkte jag hem och städade hela lägenheten på förmiddagen och efter lunch slöade jag i soffan framför någon bra film innan det var dags att hämta Saga igen. Det var en ganska bra vana, kändes alltid så bra att få röja undan ordentligen efter helgen. Men under jullovet hände någonting, den här bra städdagen försvann men nu är det dags att ta tag i den igen!


Idag skulle jag haft en städdag men jobbet ringde in mig och städdagen blev uppskjuten, men snart mina vänner är jag i fas igen :)

ANNONS
Av Marlie - 16 januari 2010 23:16

Helg, jämn helg, jobbhelg.


Alla människor med hyffsat normala jobb njuter av helgen, för mig är det som vilken dag som helst. Det här är min jobbhelg.. Jag verkligen avskyr att jobba helg. Jag vill vara med familjen någongång, som alla redan förstått så har vi inte speciellt mycket tid tillsammans på vardagarana.


Det är inte bara familjetiden som försvinner när jag jobbar, jag känner mig helt tom och bloggen glöms bort.

ANNONS
Av Marlie - 14 januari 2010 21:59

Träna, träna & träna?


Vad? När? Hur?

 

Jag behöver bara lite, lite mer motivation till att försöka hitta någon träning som passar mig. Jag behöver träningssällskap :)


Jag har ju Obbe här hemma och idag när kärleken och dottern badade slog jag på ett One Tree Hill avsnitt och trampade. Jag kommer fortsätta umgås med Obbe men jag behöver någonting annat också, Obbe är tyvärr så förbannat tråkig och enformig.

Jag säger ju att det här är året då det händer!

Av Marlie - 14 januari 2010 20:34

Det här måste absolut vara den bästa vintern på mycket länge. Jag älskar vintern när det är vitt precis överallt, träden är så oerhört fina. Det är såhär en Sverige vinter ska se ut :) Men, jag kan ändå inte låta bli att längta lite efter sommar och semester. Satt här om dagen och titta på Vings hemsida. Familjen Hallberg är nämligen jätte sugna på att få sätta sig på planet i sommar och tillbringa två underbara veckor nere i Grekland. Få bo på något mysigt hotell, äta tzatsiki och grek-tomater tills det sprutar ur öronen och leka på en fin strand :)


Jag vill och tror även att vi ska ta oss ner till Astrid Lindgrens värld i sommar, vi har en dotter som skulle skrika av förtjusning om hon fick åka dit och det skulle vara helt underbart att se lyckan i hennes ögon när hon får träffa Pippi, Emil och alla dom andra. Hon har faktiskt fått lära känna dom flesta figurerna och just nu tjatar hon om att få lära känna Ronja, och det ska hon snart få göra, dock inte hela filmen :


Jag verkligen längtar efter sommaren 2010!

Av Marlie - 13 januari 2010 16:25

Jag trodde att jag längtade efter vanlig vardag i slutet av jullovet - men det var fel, fel och förbannat fel! Jag avskyr vardagar mer än någonting annat!

 

Varför kan inte ALLA jobb bara ha normala arbetstider? Arbetstider som gör att man hinner ha lite eftermiddag tillsammans, som en familj. Jag tycker det här börjar bli riktigt tråkigt. Det är bara jag & Saga jämt, ibland känns det som jag lever själv med henne. Eftermiddagstimmarna är så långa och jag verkligen hatar att Mattias är hemma sent jämt. Okej om det hände då och då, men inte VARJE dag. Han har inte ens "fredagstider".

 

Jag vill bara lägga mig under täcket och gråta som ett litet barn.

 

 

Av Marlie - 12 januari 2010 21:14

Varje dag har jag runt 40-50 olika läsare dag och nu utmanar jag er - vågar ni lämna en kommentar och berätta för mig att just du, läser min blogg? :)

 

Länka till din egna blogg så kommenterar jag tillbaka, om jag läser din :)

 

Av Marlie - 12 januari 2010 21:02

Imorgon har vi hållt på med Lchf en vecka och det känns fortfarande bra! Visst, några kvällar har varit lite små jobbiga, man inte alls så som jag trodde. Det finns fortfarande saker att lyxa med, om man bara har lite fanatsi :)


Imorgon bitti ska både jag och Mattias ställa oss på vågen för att kolla hur mycket vi gått ner på en vecka, det ska bli roligt att se faktiskt :)


Jag har lite dålig fantasi när det gäller middagar, tittar i kylen och frysen några gånger och suckar högt sedan ger jag upp och väntar tills Mattias kommer hem så får han laga mat, han är så mycket mer kreativ. Vi ska försöka sätta ihop en matlista tillsammans så att maten står på bordet  när Mattias kommer hem :)
Av Marlie - 12 januari 2010 20:43

Den absolut värsta dagen på mycket länge - jag kan inte minnas när jag hade så ont i magen sist och att må illa tycker nog ingen om. Jag lämnade Saga vid nio imorse och efter det åkte jag raka vägen hem och bäddade ner mig i soffan under täcket.


Det bästa med den här dagen är att jag fick till städningen ändå. Eftermiddagen och kvällen har varit en aning bättre, jag har fortfarande ont men inte alls lika!


Jag gillar verkligen när det är undanplockat och städat på kvällen innan man sjunker ner i soffan. Då kan jag koppla av, då är det kväll på riktigt :)

Om mig och bloggen

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Nyaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Läsvärda bloggar

Hur många läser bloggen?

Följ bloggen

Följ den nakna sanningen om mitt liv med Blogkeen
Följ den nakna sanningen om mitt liv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se