Alla inlägg under februari 2010

Av Marlie - 3 februari 2010 18:47

Jag är så galet trött på allt vad Lchf heter, tycker verkligen det är sämst just nu. Jag är förbannat less på att laga mat och önskar man kunde ha en alldeles egen kock här hemma, som alltid såg till att det jag behöver och ska äta står på bordet. Då skulle vilken diet/livsstil gå hur bra som helst.


Det här handlar verkligen inte om att jag tappat motivationen för att gå ner i vikt den här våren, snarare tvärtom.. Hade jag saknat motivationen så hade jag lagt ner Lchf för länge, länge sedan.


Men som sagt, det är den här våren det ska ske en förändring och vi kommer fortsätta med Lchf ett tag till, och jag hoppas det kommer kännas okej snart och att jag kommer må prima. Om jag absolut inte kan bli vän med Lchf innan slutet på mars så kommer jag lägga ner och då satsa på någonting annat.


Mitt viktmål till första februari gick inte riktigt i lås, men det gör egentligen inte så mycket. Det gör bara att jag känner mig mer motiverad och mer sugen på att kämpa ännu lite mer nu i februari.


Jag och Obbe har haft en paus ifrån under förra veckan när jag kände mig ganska förkyld och var konstig i magen mer eller mindre dagligen, men det är snart dags att umgås lite igen.

ANNONS
Av Marlie - 2 februari 2010 14:40

Idag är en bra dag!


Fick ett telefonsamtal idag som kommer ändra på en hel del, jag är glad.


Jag har fått ett timvik att komplitera min deltidstjänst på Donken med. Det känns faktiskt både bra och roligt :)


Håll tummarna för mig!

ANNONS
Av Marlie - 2 februari 2010 08:01

Jag är riktigt trött på det här förbannade Lchf nu faktiskt! Jag trodde inte att man behövde tänka och räkna någonting om man åt såhär, men det stämmer faktiskt inte riktigt. Just nu känns det här precis lika dryg som vilken annan diet/livsstil som helst.


Som jag har sagt tidigare, det är den här våren det ska hända. Den här våren då det ska ske en riktig förändring och det kommer det göra, men om förändringen sker med Lchf eller inte - är en annan fråga!


Alla påstår att dom mår så sjukt mycket bättre med Lchf, jag vet dock inte om jag kan påstå detsamma. Jag är faktiskt inte säker på att min kropp tacklar det här.

Om mig och bloggen

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5 6 7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Nyaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Läsvärda bloggar

Hur många läser bloggen?

Följ bloggen

Följ den nakna sanningen om mitt liv med Blogkeen
Följ den nakna sanningen om mitt liv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se