Alla inlägg under december 2010

Av Marlie - 17 december 2010 18:07

Klockan var ca 11.20 när det stod Humlan på telefonen och Catrin ringer för att berätta att Saga är väldigt varm och orkeslös. Jag fattade mig kort till Linda på jobbet och sa trevlig helg och inom tio minuter var jag på Humlan och hittar min lilla tjej helt utslagen i soffan, när hon ser mig så börjar tårarna spruta och hon får inte fram ett ord. Lyfter upp henne och känner att hon är glödhet.


Vi packade ihop oss snabbt och åkte hem för att bädda ner oss i soffan, och vi hann knappt innanför dörren innan hon började kräkas.. Så min eftermiddag har gått ut på att fånga spyor, klappa varm panna och hålla under håret samtidigt som tvättmaskinen gått i ett.Att tillägga, ibland tänker jag på hur glad jag är för att jag jobbar i Bålsta men så glad som jag var över det idag har jag nog aldrig varit.

ANNONS
Av Marlie - 17 december 2010 17:54

Som många vet har det varit många turer med Saga och hennes tokiga snippa sista tiden, nu äntligen känns det som det händer någonting efter att vi träffade en väldigt bra Eva på barnspecialist mottagningen i Enköping. Hon har skickat en remiss till barn kirurgen som ska undersöka min fina dotter för bråck. Jag vet inte vad jag hoppas på, att det är bråck eller att det inte är bråck. Om det är bråck så är vi bara en operation bort för att det ska vara över, är det inte bråck måste vi fortsätta undersöka och bråka för att dom ska ta sig tid att lyssna på oss.


Snälla, håll tummarna för det bästa. Vad det än är som blir bäst..

ANNONS
Av Marlie - 13 december 2010 21:24nu tänker jag sluta låtsas att jag ska uppdatera, jag tänker sluta låtsas att jag har blogglust, jag tänker sluta låtsas att jag gillar min blogg just nu. för jag tänker inte uppdatera, jag har noll blogglust och tycker inte alls om den just nu. den är grå och tråkig. jag är trött på den.


men en sak är sann och det är att jag saknar min blogg. galet mycket! 


nu tar jag blogg-ledigt på riktigt, på obestämd tid. men jag hoppas och vill vara tillbaka efter nyår ... med ny blogg och ny lust. 


hej då, för nu!

Om mig och bloggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2010 >>>

Nyaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Läsvärda bloggar

Hur många läser bloggen?

Följ bloggen

Följ den nakna sanningen om mitt liv med Blogkeen
Följ den nakna sanningen om mitt liv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se