Alla inlägg under januari 2011

Av Marlie - 23 januari 2011 20:29

Imorse gav jag mig själv en present, jag ställde mig på vågen. Den visade att jag gått ner 3,2 kg sedan den 11 januari - grattis till mig själv på födelsedagen! :)


Bestämde för flera dagar sedan att jag skulle chocka min kropp idag och det har jag lyckats bra med och imorgon är det vardag och allvar igen. Heja mig :)

Av Marlie - 22 januari 2011 23:08

- Vattengympa med Bengan, herregud vad jag har saknat min vän!


- STORstädat. Jag har typ gjort en riktig vårstädning fast i januari? Hmm, jag får väl kalla det januari-städning. 


- Rensat i Sagas rum, på skit och ingenting.


- Bakat kakor, utan att slicka skålen.


- Tvättat, men ser ändå inte botten i tvättkorgen.


- Bränt pengar på Fantasifloristen & Ica´s blomavdelning.


- Samlat vuxenpoäng genom att plantera blommor. 


- Bytt sängkläder, så inatt sover jag extra gott. 

Av Marlie - 22 januari 2011 23:03

Vet ni vad, ibland tycker jag om att städa. Idag har varit en sån dag. Jag har pysslat, plockat och fixat lite i min takt och då gillar jag att hålla på. Saga & Mattias var iväg en sväng mitt på dagen vilket gav mig cirka tre timmar för mig själv och det är verkligen guld ibland. Jag passade bland annat på att rensa Sagas rum, det blir som bäst när hon eller Mattias inte är hemma :) 


Jag har två knäpp idéer när jag städar - jag måste ha fickor på tröjan eller byxorna och sen jag kan absolut inte städa med strumporna på. 

Av Marlie - 21 januari 2011 21:07

Det här året börjar precis som alla andra år, alla har samma ny-gamla nyårslöfte - att gå ner i vikt!


Det är samtalsämnet på allas läppar, det är det vi läser på alla löpsedlar, det är det vi kan se och läsa om överallt såhär i januari. Man läser om den senaste bantningsmetoden i kvällstidningen, man köper tidningar där omslaget lovar "gå ner 8 kilo på 5 veckor" och man pratar kalorier så fort man får chansen. Man köper dyra gymkort och lovar sig själv, och alla andra, att man ska träna fem dagar i veckan fast man i själva verkat förstår att den tiden absolut inte finns. Man tror på sig själv mer än någonsin, precis som alla andra år :)


Jag tycker det är en aning komiskt att det faktiskt är såhär varje år och en sak är klar - vi vanliga, dödliga människor njuter av att leva livet :)


Jag är inte ett dugg bättre än alla andra, jag har lovat att 2011 är året då jag ska gå ner i vikt, precis som tidigare år.. :)


Lycka till, till oss för har samma ny-gamla nyårslöfte!  



Av Marlie - 20 januari 2011 21:15

  


     








Ida Jasson

lifeisfordummies.blogg.se






Jag bara älskar den ! 

Av Marlie - 20 januari 2011 20:37

Nu har jag läst klart Baby-sug av Sinéad Moriarty och här kommer den utlovade recensionen.


Den här boken var allt annat än vad jag hade förväntat mig. Den var alla gånger lättläst men inte alls så rolig och lättsam som jag trodde. Jag missuppfattade bokens omslag och texten på baksidan totalt och det visade sig att den är en smula sorgesam. Men den lyckades ändå bjuda på några hjärtliga skratt. Och slutet... Jag tänker givetvis inte avslöja det men kan säga att det var allt annat än vad jag hade väntat mig. En sak lovar jag, alla kvinnor skulle känna igen sig i den här boken på minst några ställen :)


Betyg 2,5 av 5




  

Av Marlie - 20 januari 2011 20:30

Idag har Saga varit på mitt jobb några timmar på eftermiddagen. Vilket betyder att vi fick en ganska lång och mysig eftermiddag tillsammans, ibland spelar det ingen roll vad man gör, bara man är tillsammans :) 


När klockan väl var fem stack vi på Ica en snabbis för att Saga absolut ville ha blodpudding till middag och hon har nog ätit den dyraste blodpuddingen någonsin.. Blodpudding var det ända vi skulle ha men ändå slutade det på 142 kr. Varför blir det alltid så? Man ska handla något litet och det slutar alltid med att man kommer därifrån med en hel påse- Är det bara jag eller lyckas ni med? 

Av Marlie - 19 januari 2011 20:23

På söndag är det min tur att få fylla år och jag ser fram emot det jätte mycket men vet egentligen inte varför.. :)


Det kommer inte firas med dunder och brak, snarare tvärtom.. Det ska bli en mysig, lugn och skön födelsedag med mina nära och kära. Är man sugen på att få umgås och fika på söndag  så är det bara att komma! :) 


På söndag ska jag ha en lyx dag med allt vad det innebär! Jag har dock inte bestämt vad som är bra lyx för en födelsedag :) Jag återkommer!


Om mig och bloggen

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Nyaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Läsvärda bloggar

Hur många läser bloggen?


Ovido - Quiz & Flashcards