Senaste inläggen

Av Marlie - 6 mars 2011 14:59

Den här veckan har verkligen inte sett ut som alla andra.. I tisdags laddade jag bilen med bensin, godis & bra musik för att ge mig ner till Borås där jag skulle bo på hotell helt själv för att gå färgkurs i Bollebygd.


Jag tycker att det var en väldigt trevlig och bra kurs, jag har lärt mig massor även om det känns som om att det sitter sjukt långt in just nu. Träffade trevligt folk och åt massor av god mat, vad slår hotellfrukost liksom? :)


Jag har nog aldrig varit ifrån min fina lilla familj såhär länge, jag pratade med Saga i telefon en gång och det både började och slutade i katastrof, hon grät som det lilla barn hon kan vara ibland och var helt förstörd. Det är bara en mamma som kan ana hur det känns i ett mamma-hjärta. Jag har saknat och längtat hem dom här dagarna jag har varit bort men för att sammafatta tisdag eftermiddag till torsdag eftermiddag - jag hade det väldigt bra där nere helt för mig själv en stund. :)

ANNONS
Av Marlie - 25 februari 2011 19:11

Min mamma ringde nyss för att berätta att vi fått tid för Sagas operation.. Och det bara knöt sig i hela mig! Jag är inte alls så kaxig längre faktiskt, så fort jag tänker på att dom ska söva henne så känner jag hur tårarna vill krypa ner för mina kinder. 


JAG VET, allt kommer gå bra och hon kommer klara det super bra.. Men jag känner mig ändå nervös och det har flyttat in en liten klump o min mage!


Den 9mars kl 07.15 ska vi infinna oss på Akis för då ska det tydligen hända. Jag är glad att det är snart! 


Mitt älskade barn..

ANNONS
Av Marlie - 25 februari 2011 18:58

Nu tycker jag det är länge sedan jag gjorde illa tummen och jag känner att den borde vara helt läkt och må bra nu. Jag är trött på att inte riktigt kunna använda vänter hand som man ska, kan inte bära med den som vanligt folk och får ont när vi tränar. 


Samtidigt som jag bara vill blåsa bort det knäppa så har jag lärt mig leva med det, och jag har på känn att jag kommer få drass med den här tummen ett bra tag till.


Hur som helst, det är jag som är tummen! Det kan ingen ta ifrån mig :)

Av Marlie - 20 februari 2011 20:53

I torsdags var vi hos läkaren som dom flesta vet och ÄNTLIGEN har vi fått ett svar! Det svider till i mitt hjärta när jag tänker på att min rara dotter har kämpat på med det här sedan i augusti, det är inte meningen att det ska vara så.. Jag blir besviken på läkarna vi träffat som knappt lyssnat på oss och som skickat hem oss med tokiga mediciner mot mask i magen när vi pratat om ett bråck och en klämd äggledare. Läkaren vi träffade sist berätta lite om ett bråcks egenskaper och det är inte bara en trevlig grej, hon sa bland annat att vi måste åka in till akuten så Saga får en akut operation för det är allt annat än bra när det gör ont tydligen och det handlar om en äggledare som kommer i kläm. 


Läkaren sa att dom skulle ge oss lite förtur med tanke på hur länge vi kämpat nu och ett barn som till och från lider av sitt bråck behöver hjälp ganska omgående. Hon trodde på en tid under mars månad, jag hoppas!


Jag är glad att hon kunde ge oss ett besked men jag måste ändå få dela ut dagens ris till personalen på den här avdelningen i Uppsala, det är en ren och skär barnavdelning men dom saknade förmågan att arbeta med barn totalt. Pratar över huvudet på dom och glömmer bort att det är barnet dom undersöker.. Inte okej i min värld! Saga var inte alls öppen för andra människor när vi var där och hon sa väl ungefär att hon är urless på att gå till doktorn och försökte med att "det gör inte ont länge!"... En inte så samarbetsvillig dotter och muppiga läkare gjorde att jag var tvungen att mer eller mindre tvångshålla min dotter när dom skulle känna henne i ljumskarna och trycka på hennes blygdläppar och jag ryser i hela kroppen när jag tänker på vad jag egentligen gjorde emot henne! 


Jag hoppas vi får hem kallelsen till opertationstiden i veckan, det skulle kännas enklare på något sätt. Jag är egentligen inte speciellt rädd eller orolig för själva ingreppet, även om det känns olustigt. Det som skrämmer mig till tusen just nu är att dom ska söva min fina dotter, jag avskyr tanken och jag kommer gråta floder, jag kände tårarna bränna till under ögonlocken redan när dom berättade att min Saga har ett ljumskbråck.

Av Marlie - 16 februari 2011 21:48

För inte alls länge sedan hittade jag en blogg om Malin som vill komma i form. Jag gillar den! Den är enkel, lättläst och ärlig. Utan att jag vet om det så tror jag att hennes blogg pressar och peppar mig, hon visar mig att det går.. Hon visar att vill man så kan man, hon presenterar mat och annat härligt :)Läs om Malin här - Malin i FormDet är ingen blogg men den här sidan bjuder på massor ändå, jag gillar den! Den inspirerar mig. För första gången i hela mitt liv tycker jag om att gå ner i vikt..


Shape Me Up
  

Av Marlie - 16 februari 2011 21:28

 

 

allevo vs. pizza ?

 

 

Jag skulle starta med Allevo idag men imorse hittade jag inte min shake och vid lunchtid började Linda på jobbet prata om en stor, sliskig pizza och jag föll pladask för tanken.. Jag stack och hämtade lunch och sen moffa vi i oss varsin pizza med sallad och sås och självklart fanta.. En perfekt lunch på Bålsta Byggvaror! Resterna gav vi till chefen, och det är en av sakerna jag älskar med mitt jobb - alla är så enkla och mänskliga :) 

 

När man ser det såhär så ser Allevo ganska trevligt och nästan gott ut.. men jag lovar, idag smakade pizzan såå mycket bättre :D 

 

     

 

  

Av Marlie - 15 februari 2011 22:32

Jag behövde inte mer betänketid än såhär.. Lösenordet är bytt och det är bara mina absoluta bästa vänner och dom absolut närmaste som fått det, med andra ord kan vi sammafatta det med att dom som fått löseordet får plats på typ en hand.Det känns mer lagom och bra i mitt hjärta.

Av Marlie - 15 februari 2011 21:14

Som jag har längtat och väntat. Som jag sett fram emot det. 


Jag har längtat och sett fram emot det ända sedan.. Jag vet inte när? Långt innan det ens fanns i tanken att det skulle bli av.. Jag har väntat på att få åka tillbaka ända sedan förra gången jag var där. 


Nu är det äntligen dags för shopping på riktigt igen.. Jag ska få shoppa loss i Ullared, snart.. Det är inte ens en månad kvar tills det är dags. Jag är glad och ser fram emot det så himla mycket :)


Inte nog med att det ska bli massor av rolig shopping, det ska bli så underbart med kvalitetstid! <3 


Jag är laddad till tusen och längtar till den fjärde mars :)

Om mig och bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2016
>>>

Nyaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Läsvärda bloggar

Hur många läser bloggen?

Följ bloggen

Följ den nakna sanningen om mitt liv med Blogkeen
Följ den nakna sanningen om mitt liv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se